Vegueria del Penedès

FESTIVAL D'ESTIU

El Festival Nowa Reggae torna a Vilanova i la Geltrú amb dues jornades de música jamaicana


Redacció Vilanova i la Geltrú

08-05-2024 7:38

El festival oferirà entrada gratuïta per a gaudir d'una alineació d'artistes de primer nivell com Perfect Giddimani, Dr. Ring Ding i Ranking Joe

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amants del reggae, prepareu-vos. El Festival Nowa Reggae torna a la capital del Garraf per a celebrar la seva 18a edició els dies 19 i 20 de juliol. Dues jornades plenes de música jamaicana vibrante, bon ambient i activitats per a tota la família t'esperen al Parc de Ribes Roges, ben a prop de la platja.

Entrada gratuïta i un cartell d'artistes impressionant

El festival oferirà entrada gratuïta per a gaudir d'una alineació d'artistes de primer nivell, que inclou més de 20 noms des dels sons roots fins al dancehall més modern. Entre els caps de cartell destaquen figures internacionals com Perfect Giddimani, Dr. Ring Ding i Ranking Joe, juntament amb bandes locals com Coohak P & els Boom Boom Fighters i Urtica Sound.

Sound System, Dub Corner i molt més

A més de la música en directe, el Nowa Reggae 2024 comptarà amb espais dedicats al Sound System i al Dub Corner, on podràs gaudir de sessions de DJ úniques i immersives. I per a les famílies, hi haurà tallers infantils, zones de jocs i una varietat d'opcions gastronòmiques a través dels foodtrucks i paradetes d'artesania.

Consciència i responsabilitat

El festival posa èmfasi en el respecte envers les persones i l'entorn, promovent un consum responsable a les barres i recordant la importància de cuidar l'espai on es celebra l'esdeveniment.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.