Vegueria del Penedès

NOVA ETAPA

Viu Comerç renova la seva junta amb Alfred Olba com a nou president


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-05-2024 11:40

Amb una llarga trajectòria al sector, Olba aportarà la seva experiència i coneixement com a propietari de Sabateries Olba

Viu Comerç renova la seva junta amb Alfred Olba com a nou president. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Viu Comerç, l'associació que agrupa el comerç i els serveis de Vilanova i la Geltrú, ha presentat la seva nova Junta Directiva per al proper mandat. La nova junta, formada per una combinació de membres experimentats i noves incorporacions, té com a objectiu principal continuar promovent el comerç local i dinamitzar la ciutat.

Alfred Olba, propietari de Sabateries Olba, assumeix la presidència de l'entitat. Amb una llarga trajectòria al sector, Olba aportarà la seva experiència i coneixement per liderar l'associació en els propers anys.

L'acompanyen en el seu mandat Xavier Galimany (Galimany Prat) com a vicepresident, Cristina Lobato (Farmacia Principal 124) com a secretària, Ferran Pedraza (Farmacia Pedraza) com a tresorer, i Marta Pérez (El Anillo de Martina) i Mercè Codina (El Llençol) com a vocals vice-secretària i vice-tresorera, respectivament.

Completen la Junta Directiva Meritxell Martorell (Intersport Olaria), Ximena Soto (Centre dental Vilanova), Judit Campuzano i Gisela Campuzano (Calserra), Mark Louis (El Fotograma) i Joan Galimany (Galimany Prat).

Aquesta nova Junta Directiva destaca per la seva diversitat i compromís amb el comerç local. Els seus membres provenen de diferents sectors i tenen experiències variades, el que permetrà aportar una visió completa i enriquidora a l'associació.

Viu Comerç vol agrair especialment la tasca de Mercè Codina, tresorera sortint, per la seva excel·lent gestió financera i el seu compromís amb l'entitat. De la mateixa manera, l'associació expressa el seu sincer agraïment al president sortint, Joan Galimany, per la seva dedicació i lideratge durant el seu mandat.

La nova Junta Directiva ja ha començat a treballar per assolir els seus objectius, que passen per dinamitzar el comerç local, impulsar la promoció de la ciutat i defensar els interessos dels seus associats.

Viu Comerç anima a tots els comerciants i empresaris de serveis de Vilanova i la Geltrú a sumar-se a l'associació per treballar junts per un comerç més fort i una ciutat més vibrant.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.