Vegueria del Penedès

FLASH

La banda d'assaltants violents van intentar robar al xalet d'Alfons Arús a Sant Pere de Ribes


VD

21-05-2006 22:09

El vigilant de seguretat del presentador va espantar els lladres, que van fugir en un Audi gris

Alfons Arús, en una imatge de promoció del seu programa 'Tan agustito' a TVE.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els lladres van colar-se el passat dia 9 de maig a la finca del presentador Alfons Arús, al centre de la urbanització de Puigmoltó. Però el vigilant que s'encarrega de la seguretat de la família Arus-Càrdenas va veure els assaltants amagats al jardí de la propietat. Eren unes quatre o cinc persones, vestides amb roba fosca i amb la cara tapada, una descripció que es correspont amb els assaltants responsables del robatoris a Vallpineda i la Llevantina. La Guàrdia Civil anomena a aquests lladres els 'murcigleros' perquè entren a les cases a la nit.

Quan l'escorta del popular presentador va intentar identificar i retenir els lladres, la banda va fugir seguint el camí que havien fet per colar-se a la finca i van fugir del lloc en un Audi de color gris que tenien estacionat al carrer. Sembla que aquesta maniobra va ser enregistrada per una càmara de seguretat del xalet i ara la Guàrdia Civil investiga el seu contingut.

L'intent de robatori es va produir només una setmana després de l'assalt a un empresari de Vallpineda i uns dies abans de l'atac al president del gremi de constructors del Garraf a la urbanització la Llevantina de Sitges. Segons ha explicat la policia local de Sant Pere de Ribes, fa un parell de mesos, dos joves van robar-li al matrimoni un turisme de la finca, encara que es descarta que aquest delicte estigui relacionat amb l'intent d'assalt.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.