Vegueria del Penedès

VNG

Ple extraordinari sobre l'Eixample Nord de Vilanova


Solblau

21-03-2007 21:30

El govern municipal vol incrementar en un 10% l'habitatge social previst en el sector

Vista actual dels terrenys de l'Eixample Nord. fdg/ carles castro

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Així mateix, Joan Ignasi Elena ha explicat que el govern municipal proposarà reduir l'habitatge lliure d'aquest nou sector d'un 70 a un 60%, de manera que un 40% de l'edificabilitat de l'Eixample Nord es destinaria a habitatge social. Sobre aquesta qüestió també ha parlat el primer tinent d'alcalde i regidor de Comunicació, Relacions Ciutadanes i Drets Civils, Tomàs Álvaro, qui ha destacat el fet que també s'aprovarà el sòl mínim a destinar al sector industrial i de serveis, uns 300.000 metres quadrats, en el desenvolupament de cada polígon.

L'Eixample Nord, amb un superfície de 106 hectàrees, comptarà amb diferents tipologies d'habitatge protegit, segons ha explicat Tomàs Álvaro, i serà possible que famílies nombroses amb necessitat de disposar de més metres quadrats hi tinguin també opció.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.