Vegueria del Penedès

VNG

El Museu Víctor Balaguer i el Museu del Ferrocarril presenten al professorat les activitats escolars del proper curs


VD

18-06-2007 22:01

Museu Víctor Balaguer

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La presentació tindrà lloc el proper dijous 28 de juny. Començarà a les 11 h al Museu del Ferrocarril on cada Museu farà una breu presentació de les activitats escolars que han programat per al nou curs escolar. Posteriorment els professors podran veure i participar en una de les activitats escolars que realitzarà el Museu del Ferrocarril i posteriorment també en una del Museu Víctor Balaguer. Cap a les 14 h, en finalitzar la jornada, els museus oferiran un dinar a peu dret al jardí del Museu Balaguer.

L’acte està adreçat als professors i professores d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat de tots els centres d’ensenyament. Per a assistir a la presentació, cal inscriure’s prèviament a qualsevol dels dos museus.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.