Vegueria del Penedès

VNG

Dilluns comença l'horari d'estiu del transport públic de Vilanova, que serà vigent fins a l' 11 de setembre


VD

24-06-2007 19:02

El servei augmentarà la freqüència de pas tots els dies de la setmana

Les línies L1 i L2 en cap de setmana funcionaran sempre amb freqüència de pas de 30 minuts

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir d'aquesta setmana que ve, i com a novetat, les línies L1 i L2 en cap de setmana funcionaran sempre amb freqüència de pas de 30 minuts. Aquesta modificació continuarà tot l'any. Actualment a la tarda funcionen amb freqüència de una hora.

També és nou que a partir del dilluns les línies L3 i L4 funcionaran els dissabtes (cada 30 minuts) i aquest servei es prolongarà durant tot l'any.

Com l'any passat, les línies L1 i L2 del bus urbà passaran a tenir freqüència de pas de 20 minuts a partir de les 9 del matí, de dilluns a divendres.

El servei a 20 minuts de la L1 i L2 a partir del 12 setembre passarà a realitzar-se ja tot l'any i ja des de primera hora. En el seu moment, al setembre, es preveu passar nous fulletons d'horaris.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.