Vegueria del Penedès

VNG

La biblioteca Armand Cardona acull una exposició sobre els Premis Eugeni Molero


Vilanova.cat

02-07-2007 22:06

La mostra, de caràcter itinerant, es podrà veure fins el 16 de juliol

El periodista Eugeni Molero

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta exposició itinerant, organitzada pel Consell Comarcal del Garraf, difon les obres presentades dins la modalitat de periodisme gràfic, que aquest any ha celebrat la seva tercera edició.

En l'edició d'enguany els premiats han estat els següents: en la modalitat de periodisme imprès/digital el premi al treball Crònica econòmica del canvi de segle a Vilanova i la Geltrú de Xavier Canalis. En la modalitat de periodisme televisiu, al treball presentat per Parallel-40 Vallcarca de Cristina Salido Igualador i Neus Marin Redondo. El treball In extremis de Jordi Lleó i Segué, publicat al Diari del Baix Penedès (12 de maig de 2006), va ser el guanyador en la modalitat de periodisme gràfic. Pel que fa a la modalitat de periodisme radiofònic el jurat va acordar deixar-lo desert tot i que es va atorgar un accèssit al treball Nòmades de Josep Lluís Rodríguez Villanueva.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.