Vegueria del Penedès

VNG

S'inaugura la parada d'Intermon Oxfam al Mercat Central


Vilanova.cat

16-07-2007 22:50

L'Ajuntament de VNG li ha cedit l'espai perquè l'ONG pugui desenvolupar la seva activitat comercial

Botiga que Intermon Oxfam té al Mercat Central de VNG.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, acompanyat de la primera tinent d'alcalde, Iolanda Sánchez, del segon tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro i dels regidors Joan Martorell i Mila Arcarons, va assistir a la inauguració del nou local que, a principis de maig, l'Ajuntament va cedir a Intermom per tal que l'entitat pogués oferir als usuaris del mercat els seus productes de comerç just.

La iniciativa, pionera a Catalunya, ha estat ben valorada per la Xarxa de Mercats de la Diputació de Barcelona, i no es descarta implantar-la a d'altres mercats municipals de la província de Barcelona.

L'Ajuntament de VNG no és el primer cop que esdevé pioner en qüestions de solidaritat i cooperació, ja que des de fa anys destina l'1% del seu pressupost a cooperació. Aquests diners van a parar a diferents projectes solidaris, a través del Consell Municipal de Cooperació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.