La iniciativa, impulsada des de la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona sanomena Del mercat a la taula
Cada parada del mercat disposarà dun petit expositor on es podran recollir les butlletes de participació. fdg/ carles castro
Lobjectiu és divulgar els productes de qualitat que ofereixen els mercats, així com les tècniques delaboració, per tal que els usuaris aconsegueixin uns resultats excel·lents, alhora de cuinar dels seus plats. Els organitzadors busquen tant les receptes de tota la vida, aquelles que cuinaven avies i mares, com també les més innovadores, les més elaborades o les més senzilles.
Cada parada del mercat disposarà dun petit expositor on es podran recollir les butlletes de participació que, un cop emplenades, caldrà dipositar en unes bústies, instal·lades en els mateixos mercats. El termini per presentar les propostes finalitzarà el 31 doctubre.
Un jurat, format per representants del mercat i del municipi, seleccionaran les dues receptes guanyadores que, a banda de rebre un reconeixement exclusiu, seran publicades al llibre de cuina Del mercat a la taula.
Aquest llibre serà posteriorment lliurat entre els clients del mercats municipals.
Les persones interessades es poden adreçar a les seves parades habituals dels Mercats Municipals del Centre i de Mar, als diversos plafons informatius situats als Mercats Municipals de la ciutat o a ladreça web www.diba.cat/delmercatalataula.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.