Vegueria del Penedès

VNG

Joaquim Budesca inunda La Sala


VD

21-10-2007 19:08

El pintor vilanoví exposa al nou centre d'art contemporani una quarantena d'obra que tenen l'aigua com a nexe d'unió

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Acompanyat d'amics i admiradors, Joaquim Budesca va omplir aquest divendres La Sala d'aigua. Segons la comissària de l'exposició, Isabel Coll, l'aigua simplement és un recurs de l'artista per expressar els seus estats d'ànims a través de la pintura. Coll va assegurar que Budesca es troba en la seva maduresa artística i que l'exposició H2O és un bon reflexe d'això.

Joaquim Budesca ha estat l'encarregat d'obrir la programació anual d'exposicions que el Centre d'Art Contemporani La Sala vol dur a terme "amb l'objectiu de promoure l'art dels artistes locals que són referent a la ciutat de Vilanova, però que alhora també destaquen per la seva trajectòria fora de l'impacte local, i que a més compten amb el suport de la crítica especialitzada".

La mostra, que que es podrà veure fins el 20 de gener de 2008, presenta un total de quaranta-set obres, entre olis, aquarel·les, fotografies i altre tipus de documentació. Però H2O aigua és més que una exposició de pintura, ja que s'han organtizat diferents activitats complementàries, com ara tallers infantils i juvenils, xerrades i un recital de poesia a càrrec de Montse Lago.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.