Vegueria del Penedès

VNG

Cop policial contra el 'top manta'


VD

16-12-2007 11:41

L'operatiu conjunt entre mossos i policia local ha finalitzat amb 15 detinguts per delictes contra la propietat intel·lectual i industrial

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'operatiu es va dividir en dues fases, una que incidir en la zona de l'estació de ferrocarril i una altra que es va ocupar de la Rambla principal, dos punts de la vila on els 'manteros' acostumen a exposar i oferir el seu material. Per assegurar les intervencions i garantir la procedència fraudulenta dels materials i productes localitzats, el dispositiu va comptar amb la presència i l'assessorament de tres perits, dos de la Federació Anti-Pirateria (ADIVAN) i un d'Agedi-Promusicae.

El resultat final de la intervenció policial va ser de 15 detinguts (13 de nacionalitat senegalesa i un guineà i un gambià), per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i industrial. 13 d'ells van ser detinguts en la primera fase i la resta, a la Rambla. A 10 se'ls ha obert un expedient d'estrangeria per estada irregular al país.

Pel que fa al material intervingut, hi ha una quantitat aproximada de 2.000 DVDs i CDs pirates i també una gran quantitat de roba, bosses de mà, perfums, ulleres i altres complements de conegudes marques, falsificats. A banda dels detinguts, s'han identificat 18 persones més que han estat denunciades administrativament per la policia local per realitzar activitats de venda ambulant de forma irregular.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.