Vegueria del Penedès

VNG

El Corte Inglés, a un pas d'establir-se a Vilanova


LM

22-01-2008 11:32

El Teatre Principal s'enderrocarà per convertir-se en el nou centre comercial

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'acord que s'està treballant consisteix implicaria el compromís del grup madrileny a construir un gran espai polivalent a les afores de la ciutat, a canvi de la propietat de l'edifici i la llicència per a l'obertura d'un establiment comercial de 3.000 metres dividits en tres plantes i dos subterranis.

Donat que l'edifici forma part del catàleg arquitectònic de la ciutat, el nou centre comercial s'hauria de construir conservant la façana actual, com s'està fent a l'antic edifici de Correus.

L'interès de El Corte Inglés per Vilanova passa per una ubicació a la Rambla Principal, com ha fet el grup Inditex, ja que segons els seus estudis de mercat aquest eix comercial és un dels mes rendibles i amb més projecció de Catalunya. Segons aquests mateixos estudis, la dimensió del centre comercial proposat seria ideal per a un establiment del tipus outlet, destinat a la liquidació d'stocks i segones qualitats.

L'Ajuntament ha recollit positivament aquesta proposta ja que suposa el desencallament de la remodelació del teatre, aturada des de fa dos anys, i permet també la obertura d'un gran auditori, equipament que solucionaria una important mancança de la ciutat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.