Vegueria del Penedès

VNG

Dijous s'inicien els descomptes en les 'hores vall'


VD

19-03-2008 21:05

Els beneficiaris són tots aquells usuaris que facin servir, com a modalitat de pagament del corresponent peatge el sistema de telepeatge “Teletac” o qualsevol de les targetes autoritzades

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les “hores vall” en aquestes dates s’han establert en coordinació amb les societats concessionàries atesa la repercussió del trànsit en les seves autopistes i en el conjunt de la xarxa. Aquest sistema de descompte, similar a l’aplicat en els darrers quatre anys, va ser acordat en el Grup de Treball per a la Reordenació dels Peatges a Catalunya el 28 de desembre de 2004

Els beneficiaris són tots aquells usuaris que facin servir, com a modalitat de pagament del corresponent peatge el sistema de telepeatge “Teletac” o qualsevol de les targetes autoritzades per les societats concessionàries i que circulin en les “hores vall” dels dies i recorreguts de les autopistes i vies de peatge.

Aquests descomptes s’aplicaran també el cap de setmana de Sant Joan (entre el 23 i el 25 de juny) i tots els caps de setmana d’estiu, entre el 21 de juny i el 14 de setembre, com a instrument addicional per afavorir la fluïdesa en les operacions d’entrada i sortida de la ciutat de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.