Vegueria del Penedès

VNG

La Medusa farà l'Enterro del Carnestoltes


VD

06-04-2008 22:33

La FAC va celebrar dijous passat la seva assemblea, on no es va presentar cap entitat proposada a fer l'Arrivo 2009

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El següent punt de l'assemblea, va ser l'aprovació de la incorporació de dues entitats més a la Federació. Tot i que sis entitats havien demanat federar-se a la FAC, només adues havien fet els tràmits pertinents.La Colla de Geganters de Vilanova i una nova entitat, la Pasifae Vilanovina.

Finalment, es va obrir el torn per organitzar l'Arrivo i l'Enterro. Cap entitat es va presentar per organitzar l'Arrivo, així que va quedar deserta la presentació d'entitats i es va decidir que es deixaria per la propera assemblea. En canvi, l'enterro serà organitzat, en principi i a falta d'una confirmació definitiva, per la Medusa. En cas que la Medusa finalment no l'organitzes, dues entitats més es van oferir per organitzar-ho.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.