Vegueria del Penedès

VNG

Receptes de la cuina al mercat


VD

10-04-2008 23:06

Els mercats distribuiran un llibre que és el resultat del concurs de receptes organitzat per la Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El llibre recull les millores receptes de cuina presentades pels clients de 125 mercats municipals de la província de Barcelona. Amb una tirada de 900.000 exemplars els usuaris trobaran 120 receptes de cuina, entre les quals hi ha les 'Faves estofades amb sèpia' de Maria Rivera Devesa i els 'Esmarris' , d'Esther García Ibañez. Les dues guanyadores del concurs celebrat al Mercat del Centre i al Mercat de Mar de Vilanova i la Geltrú.

De totes les propostes presentades a VNG, al voltant d'una quarantena, el jurat va escollir-ne un total de sis. Els criteris que es van seguir per escollir les receptes guanyadores van ser la qualitat del producte, la utilització de productes autòctons, i la vessant més tradicional de la recepta. A banda de les dues guanyadores, les receptes finalistes van ser: 'Conill amb escamarlans de Vilanova', 'Escrita amb all i pebre', 'Bacallà amb tellerines de mar' i 'Creps d'espigalls i rossinyols al seu aroma'.

L'objectiu del concurs 'Del Mercat a la Taula' ha estat la divulgació dels productes de qualitat que ofereixen els mercats municipals, així com les tècniques d'elaboració, per tal que usuaris i usuàries aconsegueixin resultats excel·lents alhora de cuinar dels seus plats. Els organitzadors buscaven tant les receptes de tota la vida, aquelles que cuinaven avies i mares, com també les més innovadores, les més elaborades o les més senzilles.

A Vilanova i la Geltrú es distribuiran 10.000 exemplars, dels quals 3.000 es repartiran a les parades del mercat de mar i 7.000 a les parades del mercat del centre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.