Vegueria del Penedès

VNG

Una alumna de l'IES Dolors Mallafré guanya el Artiterra 2008


VD

27-04-2008 17:42

El 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, es pintarà l’obra guanyadora com a mural davant la seu del CRIA

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El concurs proposava la presentació de creacions artístiques per part dels joves vilanovins sobre el canvi climàtic. Han participat en aquesta iniciativa alumnes de l’Escola Municipal d’Art i Disseny i de l’IES Dolors Mallafré amb un tota del 65 treballs presentats a concurs.

De la votació popular que han realitzat les persones que han vist l’exposició es van seleccionar 4 treballs finalistes. Ahir el jurat va decidir, de forma unànime, escollir la proposta de Paula Delgado per la força de la imatge i la claredat del seu missatge sobre la sostenibilitat i els perills del canvi climàtic.

El jurat va lliurar dijous passat a la tarda un diploma i un obsequi als finalistes i un diploma i una bicicleta a la jove artista guanyadora.

Aquest treball serà el motiu que omplirà el mural que es pintarà davant la seu del CRIA, el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.