Vegueria del Penedès

VNG

Condemnen a 15 anys de presó el parricida del carrer Ivern


VD

27-04-2008 19:27

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jurat el va declarar culpable de matar la mare clavant-li nombroses ganivetades durant el judici en què Luís García Mato ha reconegut els fets encara que ha al·legat que ho va fer sota els efectes de les drogues. El parricida, que tenia 27 anys en el moment del crim, diu que va anar a viure amb la seva mare per tal que l'ajudés amb la seva adicció als estupefaents i que la nit del crim havia consumit drogues i alcohol.

També ha dit que l'únic que recorda és una discussió amb la seva mare i posteriorment, veure sang a terra i sentir els crits del veïns, així que va decidir fugir saltant pels patins comunitaris. Abans de marxar, va agafar la bossa de la seva mare per prendre-li les claus del cotxe, amb el qual va desplaçar-se fins a la Zona Franca de Barcelona a comprar més droga.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.