Vegueria del Penedès

VNG

Tot a punt per a la Setmana del Mar-Festes de Sant Pere


VD

18-06-2008 22:37

Al llarg d’una setmana s’organitzaran diferents activitats per promocionar la cuina marinera

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un dels actes més tradicionals i antics de la Setmana del Mar, és el Concurs d’All Cremat. Un plat emblemàtic dels pescadors de la zona, que es cuina a la vista del públic, utilitzant vells fogons de carbó i ventafocs. Un cop acabat el concurs es convida al públic a tastar els diferents plats d’all cremat, i se’ls obsequia amb la recepta d’aquest plat i d’altres plats de la cuina marinera vilanovina.

La participació és de 25 parelles, i té lloc al davant de la Casa del Mar, al passeig Marítim, el dissabte 21 de juny a les set de la tarda.

Una altra de les propostes és la Mostra de cuina de pescadors que se celebra el diumenge dia 22 a les set de la tarda, a la rambla de la Pau. Entre els assistents se serviran les racions dels ranxos mariners, elaborats amb peix de Vilanova, i se’ls lliurarà les receptes dels plats.

Per últim, el dijous dia 26 de juny, d’11 a 14 hores, se celebrarà al Mercat Municipal de Mar, i a la vista del públic, l’elaboració de les receptes de pescadors, a càrrec de Francesc Nogueron, amb la col·laboració d’altres pescadors de la vila.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.