Vegueria del Penedès

VNG

Més d'un centenar d'invents a Attic'08


VD

24-06-2008 19:20

La reinventada fira de la inventiva s'inaugura aquest dijous a Neàpolis

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Kalzatines, un artefacte que permet posar-se les mitges i mitjons sense haver-se d'ajupir; un "sirve fácil", un dispositiu per facilitar el vessament de líquids; Modular Star Chess, un taulell d'escacs per poder jugar fins a 6 jugadors en una mateixa partida. Aquest seran alguns dels cent invents que s'exposaran a la nova Galàctica. Igualment, des del Líban portaran un producte per ajudar a les persones discapacitades visuals a conèixer els números en braille.

La fira fluirà a la velocitat de la imaginació, per això les ponències que tindran lloc a l'auditori durant Attic tindran una duració de 20 minuts. A més, es duran a terme activitats per tal que l'expositor no s'estressi com ara Tai Chi a la platja, sessions de risoterapia i l'Hamaca Club, la terrassa de Neàpolis plena d'hamaques...

La Dummy Zone, l'àrea verda de la fira, no deixarà de sorprendre amb nous invents: una monowheel gegant per fer una mica d'equilibris, patins especials per moqueta, auto transportar-se amb un Segway, jocs de causa efecte amb les instal.lacions de Guixot de 8, la porteria que evita les confusions dels gols fantasmes... En aquest mateix espai a l'aire lliure es podran comprar gadgets curiosos a la botiga Supermercattic, així com sucar  el cafè amb llet sòlid dins de l'innovador croissant líquid al bar de la Dummy Zone.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.