Vegueria del Penedès

VNG

Matthew Tree i La Brigada es presenten mútuament


VD

26-06-2008 20:47

L’escriptor presenta divendres ‘La vida després de Déu’ al local dels Bordegassos acompanyat d’un concert acústic del grup vilanoví La Brigada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Matthew Tree i la Brigada tenen una relació especial. L’escriptor va publicar a la premsa una crítica molt positiva del grup vilanoví La Brigada, de qui se n’ha declarat fan. I els músics també admiren l’escriptor català d’origen anglès. Per això, arran d’aquest apreci mutuu, quan des de la banda vilanovina se’n van assabentar que Tree seria a la ciutat per presentar La vida després de Déu, van oferir la possibilitat d’acompanyar-lo. Una proposta rebuda amb gran entusiasme per l’escriptor.

D’aquesta manera, aquest divendres 27 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, el local dels Bordegassos, a la plaça de les Casernes, acollirà la presentació del darrer llibre de Tree, acompanyada d’un petit concert acústic amb components de La Brigada. Literatura i música s’uniran en un acte que és obert a tothom.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.