Vegueria del Penedès

VNG

Es lliuren els diplomes dels projectes Educació i Lleure i Serveis a les Persones


VD

16-07-2008 22:22

Els projectes s’han dut a terme al CFO La Paperera

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’acte de cloenda, durant el qual es van lliurar els diplomes als participants dels projectes, va comptar amb la presència de l’Alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, i de la Regidora d’Educació i Treball, Míriam Espinàs.

El projecte Educació i Lleure té com a objectiu formar professionals per intervenir educativament en situacions de temps lliure d’infants. Entre d’altres, els participants han aprés a planificar, organitzar i dur a terme activitats, conduir i animar els grups. Es dirigeix, majoritàriament, a dones aturades majors de 25 anys, sense qualificació, que retornen al mercat de treball.

Pel que fa al projecte Serveis a les Persones, té com a objectiu formar professionals capacitats per treballar en diferents àmbits d’actuació dels serveis a les persones. També es pretén donar prestigi social i valor professional al Sector d’Ocupació Emergent de Serveis a les persones, lligat a tasques relacionades amb el treball domestico-familiar gratuït, desenvolupat majoritàriament per dones. S’adreça al mateix col·lectiu que el projecte Educació i Lleure.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.