Vegueria del Penedès

VNG

Vilanova participa a les jornades sobre l'envelliment actiu


VD

24-09-2008 21:50

La jornada, organitzada per la Diputació de Barcelona, se celebrarà el dijous 2 d’octubre, amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta jornada té com a objectiu ser un espai per a reconèixer l’imprescindible paper que té la gent gran en la millora de les nostres societats, així com per a reflexionar al voltant de les actuacions per a promoure un envelliment actiu i una atenció a la dependència de qualitat. Amb aquests objectius la jornada vol obrir el debat, la reflexió i l’intercanvi d’experiències.

La participació vilanovina a la jornada anirà a càrrec de la Regidora d’Educació i Treball, Equitat i Plans d’Infància, Adolescència i Gent Gran, Míriam Espinàs, qui explicarà els programes intergeneracionals que es venen desenvolupant a Vilanova i la Geltrú.

L’envelliment actiu i la formació al llarg de la vida, les bones pràctiques en la promoció de l’envelliment actiu i els escenaris d’atenció a la dependència seran els eixos que centraran les ponències d’aquesta jornada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.