Vegueria del Penedès

TRIATLÓ

510 atletes van participar en la IX Triatló Ciutat de Vilanova i la Geltrú celebrada diumenge


VD

24-09-2008 22:21

En categoria masculina absoluta va guanyar José Miguel Pérez i en fèmines Pilar Hidalgo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat diumenge, 21 de setembre, s'ha celebrat a la vorera de les platges de Ribes Roges la IX Triatló Ciutat de Vilanova i la Geltrú, campionat de Catalunya de grups d'edat. Des de la primera sortida, el temps va acompanyar a tots aquells afeccionats que van acostar-se a animar als 510 esportistes que van prendre part en la prova.

Pel que fa a les fèmines, des de la sortida de l'aigua, Pilar Hidalgo, del Cidade de Lugo Fluvial, va marcar les diferències que va mantenir durant el trajecte de ciclisme i va acabar de desmarcar en la cursa a peu, deixant un crono final d'1h 06' 44''. La seguiren Sandra Martínez (C. N. Terrassa) i Anabel Gracia (C. T. Granollers).

En la categoria absoluta d'homes, la lluita va ser més aferrissada. Ja en el tram de natació van destacar-se tres favorits. En els dos segments següents, ciclisme i cursa a peu, els relleus es succeïren, quedant les posicions de pòdium finals d'aquesta manera: 1r classificat absolut - José Miguel Pérez (Inverse-Ditec T. Vilanova) amb un temps de 59' 06''. 2n classificat - Albert Parreño (C. N. Reus Ploms) i 3r classificat - Xavier Llobet (C. T. Manresa).

Cal remarcar que tots els participants van patir el corrent contrari i les onades adverses en el tram de natació, el vent en el tram de ciclisme i el buidament total de les seves forces en el tram de la cursa a peu.

Tot i això, les sensacions al final del triatló han estat positives novament i això corrobora que el triatló celebrat a Vilanova i la Geltrú s'està erigint com un dels triatlons de més nivell no només arreu de Catalunya sinó arreu de la península, gràcies al bon saber fer i la predisposició del club organitzador - Inverser-Ditec T. Vilanova - i als seus patrocinadors i col·laboradors, entre ells, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.