Vegueria del Penedès

VNG

Cinquè trofeu Ciutat de Vilanova de ball esportiu


VD

22-10-2008 20:28

La competició, que es desenvoluparà aquest diumenge, comptarà amb la participació de parelles procedents de diverses localitats espanyoles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Pavelló Poliesportiu del Garraf acollirà aquest diumenge, 26 d’octubre, el cinquè Trofeu Ciutat de Vilanova de Ball esportiu.

Es tracta d’una competició de balls de saló, d’àmbit estatal, puntuable al rànquing de l’ABCD. La prova comptarà amb la participació de parelles procedents de diferents localitats espanyoles i amb una gran presència catalana i vilanovina.

Les primeres competicions seran en les modalitats d'estàndards, que inclou el vals anglès, el tango, el vals vienès, el quick step i l'slow fox. A mig matí començaran les fases de classificació dels balls llatins, integrats pel txa-txa, samba, rumba , jive i pasdoble. A partir de les quatre de la tarda se celebraran les finals tant en modalitat estàndards com llatins.

També a la tarda tindran lloc les competicions de les màximes categories en les dues modalitats d'estàndards i llatins.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.