Vegueria del Penedès

VNG

L'Ajuntament visita Mèrignac durant la Setmana Catalana


VD

22-10-2008 21:52

La delegació vilanovina, encapçalada per Joan Ignasi Elena i Tomàs Álvaro, va visitar la ciutat francesa convidats pel seu alcalde

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Convidats per l’alcalde de la ciutat francesa, els representants vilanovins van assistir als actes que s’han havien organitzat i que incloïen la visita a equipaments municipals com la Mediateca de Mèrignac. Un espai cultural, que durant la darrera visita estava encara en fase de construcció, i que hores d’ara ja es troba en funcionament.

A banda, també es van celebrar diferents reunions de treball durant les quals es va tancar el programa anual de projectes i intercanvis entre les dues ciutat agermanades. Alguns dels intercanvis es faran entre els instituts de secundària, entre entitats i clubs esportiu, així com entre tècnics dels ajuntament de Mèrignac i Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu d’aprendre els uns dels altres i enriquir projectes propis amb altres experiències.

A més, també es va acordar impulsar conjuntament diferents projectes de cooperació amb Àfrica, que es concretaria amb un projecte de caire sociosanitàri al Senegal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.