Vegueria del Penedès

VNG

Els mercats municipals sortejaran 25 vals de compra de 200 euros cadascun


VD

27-10-2008 23:17

Aquesta campanya de promoció es farà coincidint amb la Fira de Novembre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú participen a la Fira de Novembre premiant als seus clients amb el sorteig de 25 vals de compra, valorats en 200 euros cadascun, per adquirir productes a qualsevol de les parades inscrites a l’Associació de Concessionaris dels dos Mercats: el del Centre i el de Mar. Les butlletes es lliuraran als dos mercats a partir del 4 de novembre.

Així doncs, el clients dels Mercats Municipals podran sol·licitar les butlletes de participació a les parades que formen part de l’Associació de Paradistes al realitzar les seves compres i les hauran de lliurar a les urnes situades a l’estand que organitzen conjuntament l’Ajuntament de VNG i la Diputació de Barcelona per a la promoció dels Mercats. Aquest estand estarà situat a la plaça de la Vila davant de la porta principal de l’Ajuntament.

Totes les butlletes recollides participaran en el sorteig que es durà a terme al mateix estand el diumenge 9 de novembre a les 19 hores. Les 25 persones guanyadores dels vals de compra valorats en 200 euros els podran fer servir en les seves compres a les parades associades dels Mercats.

Els premiats podran recollir els seus vals de compra el mateix dia del sorteig, o se’ls convocarà a les Oficines de Mercats (al Mercat del Centre, a la plaça de Soler i Carbonell, s/n) a partir del dimecres 12 de novembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.