Vegueria del Penedès

VNG

Les entitats vilanovines podran adherir.se a la Xarxa Ubuntu


VD

16-11-2008 20:29

El Consell de Cooperació promou l'adhesió a la Campanya mundial per una profunda reforma del sistema d'institucions internacionals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Campanya mundial per una profunda reforma del sistema d'institucions internacionals, 'Xarxa Ubuntu', parteix del convenciment que eradicar la pobresa i establir unes relacions comercials justes no seran possibles si no es democratitza i es reforma el sistema d'institucions internacionals.

Per aquest motiu, el Consell de Cooperació de Vilanova i la Geltrú ha convidat a totes les entitats i col·lectius de la ciutat a la sessió informativa que tindrà lloc el proper dimecres dia 26 de novembre a les 19,30h al Centre Cívic la Geltrú a càrrec de Sergi Rovira, adjunt a coordinació de la Xarxa Ubuntu, que farà una presentació de la campanya.

La intenció del Consell de Cooperació és que les entitats puguin pronunciar-se en relació a aquesta adhesió.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.