Vegueria del Penedès

VNG

Mahle vol acomiadar 250 treballadors


VD

16-11-2008 20:44

La direcció de la fàbrica de Vilanova ha anunciat al comité de treballadors que presentarà un Expedient de Regulació de l'Ocupació (ERO)

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La fábrica Mahle, dedicada a la fabricació de components per a l'automoció, ha anunciat la seva intenció d'acomiadar 250 persones per tal de "garantir la viabilitat futura de la planta de Vilanova i la Geltrú". Segons la direcció de l'empresa, la presentació de l'ERO és la única sortida per mantenir la companyia a la ciutat.

L'actual conjuntura econòmica, especialment crítica per al sector del motor, es cobrarà una nova víctima a Vilanova i la Geltrú. Si els plans de l'empresa tiren endavant, Mahle acomiadarà pràcticament a la meitat dels seus treballadors a la ciutat.

De moment, els directius de la fàbrica i el comité de treballadors  han iniciat un procés de negociacions per tal d'acordar les condicions de la retallada laboral que es proposa amb aquest ERO i amb l'objectiu de dissenyar un pla social que minimitzi els seus efectes.

La multinacional Mahle, d'origen alemany, té tes fàbriques a l'Estat espanyol, una a Alcalá de Henares (Madrid) i les altres dues a Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.