Vegueria del Penedès

VNG

Els tabals dels Diables de La Collada inauguren la temporada


VD

27-01-2009 22:21

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 17 de gener es va celebrar la primera tabalada a la població de Cunit, organitzada per la colla jove de Cunit. Entre moltes altres, hi va participar els tambors del Ball de Diables de La Collada-SisCamins, que va inaugurar així la seva temporada.

La cercavila va transcórrer pel nucli antic d'aquesta poblacií va finalitzar amb una tabalada conjunta i una encesa final de les bèsties de foc La Draga de Cunit i el Drac de Cunit. A més dels de La Collada, en participar els tabals de Ripollet, Canyelles, Front Diabòlic, Canovelles, Sant Andreu, Montmeló, Poble Sec, Florida+kukumku, Sambandreu, Drac de La Geltru, Dragona de les Roquetes i tabals d'El Prat de Llobregat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.