Vegueria del Penedès

La felicitat


Joan Ingasi Gómez

26-02-2009 20:32

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Feliç. Molt feliç, una gran idea d'Arrivo, un Seguici emocionant, un tradicional Moixó, unes Comparses al cor, uns Coros excepcionals, un Vidalot sortint del coma i un Enterro per la història.
Queden set minuts mentres escric aquesta línia i tinc un nus a l'estomac. Porto una setmana plena d'emocions, de sentiments. Ara ho remataré fent els divuit anys, arribant a la maduresa com el mateix Carnaval, que madura i finalment mor per poder tornar a madurar. Això és el que li passarà a aquest bloc. Dissabte morirà.

Sis minuts únic pel dijous que ni és gras, ni de Carnaval, ni de Mascarots, ni de Comparses. El primer dijous a seques, el primer dia a seques del Carnaval vilanoví.

El Carnaval de Vilanova i la Geltrú, durant temps m'ha portat la vida. Avui no podia estar de recordar com el meu avi, que va morir al novembre, em portava de petit a veure l'Enterro i casi com si el veiés donant-me la mà a un petit Txatxi al que ja li encantava el seu Carnaval. És el meu i el teu, és el nostre.

I com deia sempre l'amic Martí: Posem una mica més de Carnaval cada dia a la vida.

Gràcies a tots per l'atenció,

Visca el Carnaval de Vilanova.


PD: Un minut pel final. Comença una nova etapa...

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.