Vegueria del Penedès

VNG

Presó provisional sense fiança per Enric Duran


VD

19-03-2009 22:06

El jutge ha decretat l'ingrés provisional a la presó d'Enric Duran, el vilanoví acusat d'estafar diversos bancs com a mesura de protesta contra el sistema financer

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El conegut com l'estafador solidari ja ha ingressat a la presó sense fiança, on podria permanéixer fins que se celebri el judici. El seu advocat considera aquesta mesura com a 'desproporcionada' perquè 'no hi havia hagut cap ordre previ de cerca i captura ni tampoc cap intent d'esbrinar el domicili de Duran'.

Duran va explicar en una conferència de premsa que va fer dilluns que solament tenia quatre denúncies per no haver tornat els crèdits que havia demanat a una quarantena d'entitats bancàries i que totes s'havien arxivat. També va dir que havia donat la majoria dels diners aconseguits amb els préstecs a col·lectius i moviments socials que volen canviar el sistema.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.