Vegueria del Penedès

LLIBRES

Dibuixos, el llibre de Jaume Brichfeus a la Ismes Galeria d’Art


El Cep i la Nansa

09-11-2009 13:29

Aquest dissabte 14 de novembre de 2009 a les 19:30h El Cep i la Nansa presenta la primera antologia de dibuixos del pintor vilanoví

Portada del llibre Dibuixos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El bon ofici de dibuixant d’en Jaume Brichfeus (Vilanova i la Geltrú, 1931) demanava un llibre i a la fí, aquí el tenim. Coincidint amb l’exposició de l’artista a Ismes Galeria d’Art de Vilanova i la Geltrú es presentarà el llibre Dibuixos/Jaume Brichfeus, dins la prestigiosa col•lecció “de l’Arç al Traç”. En aquest acte intervendrà la poeta i prologuista del llibre Teresa Costa-Gramunt.

El llibre és un projecte molt especial i esperat per al pintor i pels seus moltíssims admiradors, ja que per primera vegada veurà plasmada i recopilada una part de la seva obra, en concret els dibuixos. Dibuixos que ha anat fent al llarg dels anys des de la seva Vilanova natal i recollits sota aquests epígrafs: arbres, barques, camins i carrers, cels i terrats, ermites, esglésies i edificis, masies i sínies, vistes i panoràmiques.

Cal recordar que l’obra de Brichfeus és representativa del seu carácter senzill i pacient i una mostra de l’evolució del paisatge de la ciutat. Així, en els seus dibuixos veurem un repàs de la seva obra menys coneguda, però no menys valuosa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.