Vegueria del Penedès

SANT PERE DE RIBES

El pessebre vivent parlat de Ribes es renova


VD

10-12-2009 21:51

En la seva 21 edició, es portarà a terme a la masia de Can Parici

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Enguany el pessebre vivent es portarà a terme a la masia de Can Parici, situada prop de la Serra, els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre. Les representacions tindran lloc cada mitja hora entre les 18 h i les 19.30 h llevat del dia 25 en què la primera serà a les 18.30 h i el dia 28 en què la darrera serà a les 19 h. L’espectacle dura una hora i mitja i participaran al voltant de cent persones entre actors i col·laboradors amb l'objectiu de fer passar una estona d'emoció, teatre i tradició a tots els visitants.

L’indret escollit enguany té un marcat caràcter rústic i pintoresc. Situada prop de la Serra, la masia de Can Parici oferirà un escenari atàvic i al mateix temps encisador. S’ha habilitat un aparcament de cotxes en la proximitat de l’escenari natural i s’ha vetllat per l’accessibilitat, si bé les cadires de rodes i els cotxets infantils poden tenir dificultats en algunes zones del recorregut. Cal tenir present que el Pessebre vivent s’ha portat a terme cada any en un lloc diferent del municipi, tots ells de gran interès.

Es poden adquirir entrades anticipades a la perfumeria M. Àngels (c. Balmes, 47) i als Xulius (c. Major, 13) fins al dia 24. Els dies 25 i 26 es vendran entre les 12 i les 14h i durant l’horari de representació als Xulius. Els dies 27 i 28, també es vendran als Xulius, durant l’horari de representació.

Es pot obtenir més informació del pessebre vivent al telèfon 699 77 55 38, al nou web del pessebre vivent i al web de Facebook.


Exposició de pessebres i altres actes

Els Xulius portaran a terme, com és habitual l’Exposició de Pessebres Artístics. Tindrà lloc a la seu de l’entitat i s’inaugurarà la nit de Nadal. Es podrà visitar durant les vigílies de festius i els dissabtes de 18 a 20h, i festius i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h fins aproximadament la segona quinzena de gener.

D’altra banda, l’entitat Els Xulius organitza altres activitats nadalenques com el concurs de pessebres, postals nadalenques i treballs manuals, la cantada de nadales pels carrers del poble, la pujada del pessebre al Montgròs, etc. De totes elles trobareu informació al web de l’entitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.