Vegueria del Penedès

CUBELLES

Cubelles complementarà les obres al castell del segle XVII


VD

10-12-2009 22:57

En el marc del Pla de Concertació,Xarxa Barcelona Municipis de Qaulitat 2008 - 2011

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Es tracta de l'arranjament del pati de ponent, un espai conformat al segle XVII per on actualment s'accedeix a l'exposició permanent dedicada a Charlie Rivel, i on s'hi ubiquen els nous sanitaris pels visitants. Les obres comptaran amb la execució directa de les obres així com el seu projecte i direcció del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local (SPAL), que les portarà a terme.

El conveni, en el marc de Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2008 – 2011, formalitza l'aportació de la Diputació de Barcelona de 32.328 euros, com a complement de tot el projecte que suma un total de 224.173, 82 euros.

La Diputació de Barcelona, a través de l'SPAL, actua en el castell des de l'any 1994, amb la realització dels estudis previs, històrics i arqueològics; la restauració de les teulades i de la façana; l'adequació de l'oficina de turisme i l'espai d'exposicions permanents. Ara, Gràcies al conveni signat avui es podrà arranjar el pati de ponent.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.