Vegueria del Penedès

COMARCA

Sopar solidari de CIU i la Casa Gran del Catalanisme


CIU

16-12-2009 11:41

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 El sopar va ser al restaurant Cal Tala, i tots els assistents , una seixantena de persones, van aportar joguines per a la campanya : UNA JOGUINA, UN SOMRIURE, que s’organitza des de l’Ajuntament de Cubelles per ajudar als infants més necessitats del municipi.

En començar l’acte, es va poder gaudir d’un concert de nadal amenitzat per la coral cubellenca El Cor l’Espiga, que un cop més va deixar sorpresos al públic assistent.

Durant el sopar, vam poder escoltar els parlaments d’en Jordi Turull, diputat al parlament, en Joan Albet, 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Cubelles, i Josep Mª Huguè, president de Convergència de Cubelles.

Tots ells, van felicitar les festes als assistents, i van fer un breu repàs de la situació actual del nostre país, i cap a on hem d’anar, referint-se com no al referèndum organitzat en alguns municipis el dia 13 de desembre.

El sopar va acabar amb la rifa d’una panera per part de la Casa Gran, que va tocar a una veïna de Cubelles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.