PUBLICITAT
SITGES
21-12-2009 20:35
Fa més de 100 anys el salmó, el foie o el capó eren plats gastronòmics únicament destinats als reis o les persones de l'alta noblesa. Sella reconeix que molts dels menús que menjaven els reis Amadeo I de Saboya i Alfons XII estan avui en dia a l'abast de tothom
En el seu llibre, Sella confirma la presència històrica de la Malvasia, on durant l'últim terç del Segle XIX era el vi més preuat al territori nacional.
Comer como un rey ha estat el resultat final de moltes setmanes d'investigació sobre el món gastronòmic. Sella ha recollit centenars de dades en diferents llibres i documentació que es guarda a la Biblioteca Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú. El llibre serveix per mostrar com en l'actualitat persones de diferents esglaons socials poden fer aquests menús, amb preus molt reduïts.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT