Vegueria del Penedès

OPINIÓ

La generació Scottex


Isidre Also

10-01-2010 12:17

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Hi ha tota una generació Scottex que no ha conegut la marca de l'Elefant, aquella de la cel·lofana groga que embolcallava el cilindre de paper aspre, agressiu a vegades.

Els Scottex són uns privilegiats.

No vull pensar què passaria si les circumstàncies ens aboquessin de nou al suplici d'aquella mena de paper de vidre. Quants damnificats per la tragèdia? Quanta estenosi sobrevinguda?

El problema de la generació Scottex, però, potser comença molt més a munt de la regatera i segurament que no té res a veure amb la ingestió de pebre, amb l'acidesa del tomàquet ni amb un atac sempre intempestiu de morenes.

Potser caldria organitzar un simulacre, d'obligat compliment per a tota la població. Potser algun dia el trobarem a faltar, l'Scottex.

De res.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.