Vegueria del Penedès

FLASH

Vilanova impulsa un model de mobilitat sostenible amb altres ciutats catalanes


L'Hora

24-09-2002 7:08

Una de les accions ha estat una enquesta a les escoles de Vilanova per conèixer els hàbits de transport dels estudiants

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Vilanova i la Geltrú treballa en un projecte conjunt dins una xarxa de municipis per tal d'elaborar un «pacte per la sostenibilitat», un model aplicable a diferents realitats que desenvolupi accions per a una mobilitat sostenible i segura. Joan Benet, regidor de Serveis Viaris de l'Ajuntament vilanoví, defensa la vàlua d'un treball coordinat per poder avaluar i fer un seguiment dels problemes derivats de la circulació que es produeixen a diferents municipis. Aquest pacte es desenvolupa sota l'aixopluc de la Diputació de Barcelona, i hi participen ciutats com Lleida, Manresa i Viladecans. Benet va anunciar la iniciativa dijous passat en el transcurs de la darrera sessió del Fòrum de Mobilitat, on es debaten els reptes de circulació de la ciutat.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.