PUBLICITAT
SANT PERE DE RIBES
04-03-2010 18:03
Aquesta trobada, titulada com la Primera, està enmarcada dins el projecte d’actuació “Productes de la Terra”, i organtizada pel restaurant Soligó, el qual va superar la capacitat del local.
Entre els viticultors i cellers del Garraf van participar: l’Arç Blanc; l'Era de Can Climent; Can Ràfols dels Caus; Can Ramón del Montgros; Clar de Castanyer; Clos La Plana; Els Cucons; L'Hospital de Sant Joan Babtista; Montau de Sadurní; Torre del Veguer; Valldolina; Valldosera; Vega de Ribes; Viladellops.
Així doncs, ha quedat palès, que tots els vins i caves elaborats al massís Garraf són d’una qualitat excepcional, prometent un gran futur, tot i així, la manca de explicacions i recomanacions per part dels organitzadors va deslluir el tast.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT