Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

L’Innovallar Vilanova C es complica els quarts del play-off


Jordi

06-04-2010 10:51

Del 3-0 al 3-4

Equip 3a provincial

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


De tenir-ho quasi sentenciat a deixar-se perdre el partit. Del 3-0 al 4-3, el tercer equip del Vilanova en la lluita pel títol de 3a provincial, tindrà ara el partit de tornada a camp de l’hospitalet per intentar capgirar la eliminatòria de quarts.
Guanyava el primer punt Rafa Monzó per un ajustat 3-2 contra De Arquer. Pere Blanco situava el 2-0 amb un 3-0 clar sobre Cordero i altre cop Jordi Martínez guanyava per 3-0. Fins aquí el triomf que semblava molt clar dels Vilanovins però el que semblava la sentència de la eliminatòria en el dobles el van perdre Monzó-Martínez per 3-0 contra De Arquer-Barroso.
A partir d’aquí psicològicament el partit es va capgirar i Blanco molt a prop del 4-1 perdia en cinc sets amb De Arquer. Monzó perdia amb Barroso per 3-0 i Martínez amb Cordero per 3-1.
La eliminatòria segueix oberta però als vilanovins els ha quedat un mal gust de boca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.