VNG
14-04-2010 23:14
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Vilanova i la Geltrú és present aquest cap de setmana al Saló Internacional de Turisme de Catalunya, que se celebra al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. Divendres tindrà lloc l'activitat Tasta Vilanova i la Geltrú, en la qual els visitants podran tastar plats de la cuina vilanovina amb el peix i el marisc com a protagonistes, acompanyats dels productes de l'horta i del celler.
A les 12 h s'inaugurarà l'activitat a l'estand de la Diputació de Barcelona. El president de l'Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres, presentarà els plats que es podran degustar, all cremat de rap i verat escabetxat amb xató i carxofes confitades. La iniciativa és promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i comptarà amb el segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro.
El regidor vilanoví ha destacat aquest matí la importància que "després de tant de temps, pescadors, restauradors, pagesos i viticultors vagin junts en una activitat de promoció". La proposta s'emmarca en el Pla Gastronòmic de la ciutat, que pretén realçar els trets diferencials de la gastronomia vilanovina. Efectivament, hi participen l'Associació de Restauradors, la Confraria de Pescadors i el Gremi d'Hostaleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, així com els Viticultors del Massís del Garraf i els Pagesos productors de l'horta de Vilanova i la Geltrú.
A banda de l'activitat de divendres, Vilanova i la Geltrú es promocionarà en l'estand de la Diputació de Barcelona la resta de dies del SITC, sota la marca Costa del Garraf, juntament amb Sitges i amb la participació del Consorci de Turisme del Garraf.
PUBLICITAT
PUBLICITAT