Vegueria del Penedès

VNG

El Drac de la Geltrú presenta dissabte el conte 'Ha nascut un drac'


VD

15-04-2010 22:32

La Biblioteca Armand Cardona acollirà dissabte la presentació del conte guanyador del concurs 'Barrina que barrinaràs'

Conte

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una nova edició de l'hora del conte de la Bibliotca Armand Cardona Torrandell acollirà aquest dissabte a l'Associació d'Amics del Drac de la Geltrú que presenta el conte "Ha nascut un drac", escrit per Montse Balada i Susana Peix i il·lustrat per Lorena Torres. Aquest conte ha guanyat el primer premi del concurs de contes infantils “Barrina que Barrinaràs”, convocat l’any 2009. El nou conte, editat per l'editorial El Cep i la Nansa forma part de la col·lecció Mima.


La presentació, que es farà a les 12h a la Biblioteca, comptarà amb la presència de les dues autores i també del Drac petit de la Geltrú, els bessons de la Geltrú i els tabalers del Drac de la Geltrú. Al finalitzar la presentació hi haurà una petita actuació dels dracs i tabalers a l'exterior de la Biblioteca.


Igualment, a la tarda es farà una nova sessió d'aquesta presentació. En aquest cas a l'Orfeó Vilanoví (carrer de l'Església, 14).


---------

Un dia d’estiu la Tulita va trobar un ou al carrer del Tigre, del barri de la Geltrú. Però era un ou molt especial.

- De què serà?

- Ràpid! El bagul de tres panys, el sac de borrissol i el llum verd, que la Tulita ha trobat un ou! Un ou de drac de festa major!- van exclamar amb emoció la Consol, la Maria i la Dolors.

Elles tres són les àvies més expertes en fer néixer dracs de festa major. Saben tot el que cal fer perquè surti bé.

Entreu i esbrineu com neixen els dracs de festa major!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.