S'obre la tercera fase de la Copa Catalana amb la competició

VD

27-04-2010 20:35

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els més petits del club van millorar molt la seva actuació de la segona fase. Els dos equips que es presentaven en la categoria de Promoció 1 van obtenir la novena i la dotzena posició. Els gimnastes que els formaven eren Arnau Martí (24è individual), Aitor Alayeto (28è), Joel Martínez (31è), Oscar Montalbán (33è), Pau Perea (44è), Francesc Garcia (51è) i Renzo Trevisan (59è).

En Promoció 3, lúnic participant vilanoví era Marc Llobet que va aconseguir una magníca novena posició. En la categoria de Base 1, Manel López va classificar-se desé, una gran posició. Per
acabar, en les categories de Tecnificació, els gimnastes vilanovins van millorar les seves puntuacions de la fase precedent fent un gran paper. L'equip del Nivell 5 va aconseguir emportar-se la medalla de plata. El conjunt estava formar per Manel Raya (10è), Salva Sánchez (11è), Marc Espejo (12è) i Luís Catalín (15è). En el Nivell 6, La Fundació només comptava amb dos participants que van ser setè i onzè respectivament. Es tractava de Jaume Olivella i Àlex Caronell. Per acabar, el major de tots, Carlos Pagliaci va acabar quart en el Nivell 7 de Tecnificació.

Als nois de la secció de gimnàstica de La Fundació ja només els queda la final de Catalunya que es celebrarà a Mataró i, en cas de classificar-se, la final nacional.