Vegueria del Penedès

SITGES

Emotiva ofrena de la Colla Noies de Bastons, a l'Ofici de Santa Tecla


VD

26-09-2010 21:08

Les actuals components de la colla Noies de Bastons, acompanyades de membres dels inicis i les noves generacions, celebren el 30è aniversari de la seva fundació, en l'ofrena a l'ofici de Santa Tecla

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Bona part de les membres originals, l'actual colla i les noves generacions han estat presents en l'ofrena a l'ofici de Santa Tecla, on precisament aquesta colla ha estat l'encarregada de portar-lo a terme aquest any.

L'ofici ha tingut moments molt emotius, amb dues representacions, des de l'entrada a l'esglèsia fins al mateix altar, amb l'atenta mirada de les autoritats i la nombrosa presència eclesiàstica.

Després del solemne ofici, els balls populars, colles de foc, feres fogueres, gegants i capgrossos, han fet la sortida d'ofici, que ha estat seguida per centenars d'espectadors que s'han aplegat a la Plaça de l'Ajuntament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.