Vegueria del Penedès

OPINIÓ

Festa el 25 de desembre al Canigó


Can Pistraus

23-12-2010 19:36

Cartell Festa 25 de desembre de Can Pistraus

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'entrada, només per a majors de 18 anys, es podrà comprar la mateixa nit de dissabte i tindrà un preu de cinc euros. El cartell està format per selectors musicals vilanovins amb una trajectòria contrastada i amb estils diversos. Let's Guateque, Dj's Temillas, Les Enfants i Fish and Rocks ambientaran la festa. Durant la nit s'han preparat sorpreses d'acord amb el Nadal. Pel què fa a l'horari, està previst que la celebració comenci al voltant de la mitjanit i s'allargui fins les sis del matí.


A banda, Can Pistraus també oferirà les activitats que tradicionalment organitza per Nadal al local social, situat al carrer de Santa Madrona, 33. D'aquesta manera, la nit de nadal (24 de desembre) a partir de les dotze s'ha preparat l'actuació de 'Els amics dels Arcs', un trío acústic que cantarà nadales i cançons populars d'ara i de sempre.


La tarda del dia de Nadal serà el moment del popular i tradicional joc del Quinto cantat a la canpistrauenca. L'activitat es repetirà l'endemà, dia de Sant Esteve.


Per a més informació, Can Pistraus convida a tothom a visitar la seva pàgina web, el seu perfil de Facebook o de Twitter.


 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.