Vegueria del Penedès

CUBELLES

Actes de campanya de Solidaritat Catalana per la Independència


SI Cubelles

05-05-2011 23:55

Els actes es duran a terme els propers 8, 9 i 11 de maig

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) de Cubelles, ha organitzat els següents actes de campanya per tal de difondre entre la ciutadania les propostes de SI per a un bon govern municipal, així com per donar aconèixer els integrants de la candidatura independentista que encapçala en Carles Cornadó.

Diumenge, dia 8 de maig, a les 17 hores de la tarda, al poliesportiu de Cubelles (Av. Onze de Setembre, sense número), FEM UN CAFÈ amb el diputat i portaveu de Solidaritat, Alfons López Tena. Parlarem del programa municipal de Cubelles i de diversos temes d’actualitat nacional i parlamentària.

Dilluns, dia 9 de maig, a les 20 hores del vespre, al Centre Social de Cubelles, presentació dels candidats de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) de Cubelles, i esbós dels principals punts del programa municipal de SI, amb la participació, a més d’en Carles Cornadó, de representats territorials de SI i d’en Josep Ma. Boix, en nom del Bloc Català Sobiranista, organització que dóna suport i s’ha integrat a la candidatura de SI.

Dimecres, dia 11 de maig, a les 20 hores del vespre, al Centre Social de Cubelles, acte sobre ecologia urbana, medi ambient i gestió energètica, amb la participació de Santi Vilanova i de Xavier Garcia (d’Alternativa Verda-Els Verds), aquest darrer persona referent de l’ecologisme català, i que tanca la llista de SI a Cubelles, en el seu lloc d’honor. Els programa municipal de Solidaritat a Cubelles té com a valors els principis de regeneració democràtica, transparència en la gestió, model territorial sostenible, reivindicació de la Vegueria penedesenca, i defensa de la catalanitat i dels símbols identitaris del país.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.