DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

COMARQUES

Prop de 3.000 persones reivindiquen a Vilafranca la normalització del dia a dia del celíac


VD

22-05-2011 20:46

L’Associació Celíacs de Catalunya exigeix un compromís en la regulació de l’etiquetatge dels productes sense gluten i reclama més ajuts econòmics

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.

Els celíacs han demostrat, un any més, que són un col·lectiu dinàmic. Unes 3.000 persones d’arreu del país s’ha reunit a Vilafranca del Penedès en una jornada lúdica i reinvidicativa per unir esforços en la normalització de la vida de les persones que pateixen intolerància al gluten. L’acte s’ha celebrat al Parc de Sant Julià i s’hi han portat a terme moltes activitats, tant pels més petits –que han tingut especial importància- com pels més grans, amb l’exposició de productes i l’actuació dels castellers de Vilafranca.

A banda de les activitats, a presidenta de l’associació, Matilde Torralba, ha fet la lectura d’un manifest (vegeu l’adjunt)

Durant la jornada, els assistents han pogut gaudir d’una botifarrada sense gluten, la participació en diverses activitats infantils i una exposició de productes aptes per a celíacs dels fabricants: Airos, Alindus, Angulas Aguinaga, Celipan, Dr. Schär, Forn Ricardera, Gallina Blanca, Gerblé, Manacel, Marinelad, Orgran, Pastisseria Milola, Proceli, Santiveri, Travel Gluten Free, Tristar, Valpiform, Virginias, Vorwerk. Per altra banda, també s’han aportat mostres de diversos fabricants que han col·laborat a l’stand de l’Associació Celíacs de Catalunya: Angelini, Aneto, Aspil, Beiker, Casa Tarradellas, Dr. Schär, Esgir, Gullón, Matutano, Pagesa, Restaurant Nectari, Risi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.