Vegueria del Penedès

SANT PERE DE RIBES

Blanco i l'abstenció guanyen a Sant Pere de Ribes


VD

23-05-2011 2:07

El PSC es manté com a força més votada al municipi, tot i que Ciu i UM9 augmenten la representació

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Josep Antoni Blanco ha tornat a guanyar les eleccions municipals a Sant Pere de Ribes, malgrat que els seus rivals polítics han retallat la diferència. Amb tot, al municipi la gran guanyadora ha estat l'abstenció ja que ni tan sols s'ha arribat al 50% de participació.

El PSC ha perdut dos regidors i s'ha quedat amb set, mentre que els seus principals oponents polítics han aconseguit millorar els resultats de 2007. Així, CiU-Via ha aconseguit proclamar-se segona força més votada del municipi i ha passat de tenir quatre a cinc regidors. El mateix que li ha passat a UM9, que s'ha quedat cop a tercera opció per als votants del municipi, malgrat augmentar la representació amb un regidor més.

El Partit Popular ha aconseguit tenir un regidor més a l'Ajuntament i Iniciativa per Catalunya s'ha quedat amb el representant que ja tenia en els darrers quatre anys. Esquerra Republicana, seguint la tendència de tota la comarca, ha perdut la seva representació també en aquest municipi.

 

http://www.vilanovadigital.com/municipals/escrutini.asp?idmun=11

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.