Vegueria del Penedès

SITGES

Tradicional festa del comerç just


VD

30-05-2011 22:42

La Festa del Comerç Just a Sitges torna als seus orígens com fa aproximadament deu anys, quan una plataforma d’entitats Solidàries va decidir començar a donar a conèixer els productes de comerç just fent una paradeta al Cap de la Vila

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Deu anys després, i en un context de crisi que afecta als diferents estaments públics, la Festa del Comerç Just d’enguany agafa un format més auster, però sense perdre la seva essència: explicar als ciutadans tots els plus afegits que tenen els productes de comerç just i que beneficien tant als productors (salari digne pels productors, sense explotació laboral, no treball infantil, no discriminació home-dona, cura del medi ambient) com als compradors (productes elaborats artesanalment, ecològics i de molta qualitat, per tant molt més bons i saludables).

Les entitats participants en la Festa del Comerç Just 2011, Amics de Kamba Beó Neré, Sitges Solidari, Intermón-Oxfam, Conosud i Setem Catalunya, serem al Cap de la Vila aquest dissabte 4 de juny de 17 a 21h, oferint diversos productes de comerç just i donant a conèixer les diferents campanyes que s’ estan posant en marxa per construir un món més just en quant a les relacions econòmiques. Tampoc hi faltarà informació de la Banca Ètica, que cada cop pren més força al nostre país.

A les 18.30h es farà la lectura del Manifest : “Prou explotació, tria comerç just; prou especulació, tria banca ètica” a càrrec de Virginia Ferrer, cap d’estudis d’Educació Social de la Universitat de Barcelona, compromesa en diverses entitats solidàries des dels anys 80 i sitgetana d’adopció.

La Festa del comerç Just i la Banca Ètica té lloc en 90 municipis més de Catalunya en motiu del Dia Internacional del Comerç Just.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.