Vegueria del Penedès

CUBELLES

Mònica Miquel, proclamada alcaldessa de Cubelles


Redacció

11-06-2011 16:33

Els 4 regidors d’ICV – EuiA, els 4 d’UC-RCat i els 3 del PP formaran el nou equip de Govern de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’acte ha començat amb la formació de la mesa d’edat, amb la presidència de José M. Écija (PSC) i Noemí Cuadra (CiU). Després, de més gran a més jove, les regidores i regidors electes han anat acreditant la seva personalitat, abans de jurat o prometre el càrrec. Una vegada constituït el Ple, s’han proclamat les candidatures de Mònica Miquel (ICV – EUiA) i Maria Lluïsa Romero (PSC). Miquel ha rebut el suport d’11 regidors i regidores, mentre que Romero només ha sumat els vots dels 3 regidors que té el PSC al plenari. Per la seva banda, CiU i EC-FIC han preferit no presentar candidatura i abstenir-se en la votació.

Des d’Anna Martínez (EC-FIC), a Narcís Pineda (ICV-EUiA), les portaveus de totes les formacions al Ple de Cubelles durant la legislatura 2011 – 2015 han anat fent el seu discurs. Així, han intervingut Noemí Cuadra (CiU), Juani Navarrete (PP), Maria Lluïsa Romero (PSC) i Rosa Fonoll (UC-RCat). Totes elles, en major o menor mesura, han felicitat Miquel per la seva elecció com a Alcaldessa.

El nou cartipàs municipal quedarà pendent d’aprovar-se en la propera sessió plenària. Tot i això, els tres grups que conformaran el Govern municipal ja han anunciat com es repartiran les responsabilitats municipals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.